Θεραπευτικά CD ZvukOM

Άμεσος επαναπρογραμματισμός του νου σε θετικές σκέψεις

Η πλειοψηφία των ανθρώπων ζουν σε συνεχή μάχη με εσωτερικά και εξωτερικά προβλήματα. Πολλά από αυτά τα προβλήματα έχουν ρίζες στο ασυνείδητό μας. Στο ασυνείδητο συγκεκριμένα είναι που από την παιδική ηλικία συγκρατούνται αρνητικοί “προγραμματισμοί”, δηλαδή αρνητικές φράσεις και σκέψεις που καλλιεργούμε χωρίς να το θέλουμε μέσα μας. Πολύ συχνά αυτά τα προγράμματα επηρεάζουν δραματικά τη ζωή μας μπλοκάροντας τις προσπάθειές μας και τροφοδοτώντας μας με φόβο και αβεβαιότητες. Σαμποτάρουν εκ των έσω τις συνειδητές μας επιλογές να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο, ενώ εμείς χάνουμε την ελπίδα μας, συνεχίζοντας να ζούμε μια ζωή υπό πίεση και χωρίς χαρά.

Τα θεραπευτικά CDZvukOM είναι ηχοπρογράμματα με θετικές υποβολές, που δρουν στο ασυνείδητο, αντικαθιστώντας τις αρνητικές σκέψεις που μας φέρνουν φοβίες, δισταγμούς και άγχος με θετικά μηνύματα αγάπης, αυτοπεποίθησης και αρμονίας.

Χρησιμοποιώντας τα δώρα που μας έχει χαρίσει η σύγχρονη τεχνολογία, τα ηχοπρογράμματα αυτά μας βοηθάνε να επαναπρογραμματίσουμε το νου μας επιτυγχάνοντας καταστάσεις βαθιού διαλογισμού χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία και εξάσκηση.

Τι συμβαίνει όμως ακριβώς κατά τη διάρκεια της ακρόασης?

Τα αμφιωτικά διακροτήματα, ο συνδυασμός δηλαδή των ήχων από το δεξί και αριστερό αυτί, έπειτα από 10 με 15 λεπτά οδηγούν τον εγκέφαλο στις λεγόμενες καταστάσεις άλφα (μερική χαλάρωση), θήτα (ολική χαλάρωση) και δέλτα (ολική αυτοσυγκέντρωση – εσωτερική εστίαση). Ως σύγκριση θα αναφέρουμε πως παλαιότερα την ικανότητα να βρεθούν σε τέτοιες νοητικές καταστάσεις είχαν αποκλειστικά μοναχοί έπειτα από πολυετή και καθημερινή εξάσκηση.

Έχοντας βρεθεί σε αυτή την κατάσταση χαλάρωσης ο ακροατής δέχεται με πολύ μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα τις θετικές υποβολές, που επαναλαμβάνονται σε ταχύτητες και συχνότητες μη αντιληπτές στο συνειδητό κομμάτι του νου. Με άλλα λόγια, δεν ακούγονται οι θετικές φράσεις – έτσι απορροφούνται στο μέγιστο δυνατό από το ασυνείδητο καθώς δεν μπλοκάρονται από το συνειδητό νου ενώ η τεχνολογία που χρησιμοποιείται επιτρέπει να επαναληφθούν έως και 1.000.000 φορές κατά τη διάρκεια μίας ώρας.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της ακρόασης και απλά κοιτώντας για λίγη ώρα μία εικόνα (ξεχωριστή για κάθε ηχοπρόγραμμα) που συνδυάζει Ιερή Γεωμετρία και χρωματοθεραπεία διευκολύνεται περεταίρω η απορρόφηση των πληροφοριών από το ασυνείδητο. Τι προτερήματα έχει όμως αυτή η μέθοδος?

Τεράστιο προτέρημα των CD-ηχοπρογραμμάτων αυτών είναι πως το μόνο που απαιτείται είναι 1 ώρα ακρόασης την ημέρα -εναλλακτικά 2 ακροάσεις της μισής ώρας- για τουλάχιστον 40 ημέρες. Αυτό αρκεί για να αλλάξει ο καθένας μας ολοκληρωτικά τις σκέψεις αλλά και τις πράξεις του και να αυτοθεραπευθεί. Μάλιστα, η ακρόαση μπορεί να γίνει κατά τη διάρκεια των περισσοτέρων καθημερινών δραστηριοτήτων χωρίς να τις εμποδίζει με κάποιον τρόπο, καθώς το μόνο που ακούγεται είναι χαλαρωτικοί ήχοι από τη φύση.

Με αυτόν τον τρόπο πλέον δεν υπάρχει ανάγκη κανείς να επιλέξει να απομακρυνθεί και να απομονωθεί από τον κόσμο για να μπορέσει να συνδεθεί με την εσωτερική του Σοφία, Αλήθεια και τον Ανώτερό του Εαυτό. Το μόνο που απαιτείται είναι χρήση ακουστικών και η τακτικότητα των ακροάσεων.

Προσφέρουμε τις εξής σειρές, δηλαδή κατηγορίες ηχοπρογραμμάτων:


Ανάπτυξη Προσωπικότητας

Σε αυτή τη σειρά οποιοσδήποτε μπορεί να βρει χρήσιμα προγράμματα. Όλοι, συνειδητά ή ασυνείδητα, προσπαθούμε για την αυτοανάπτυξή μας. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, να βελτιώσουμε τις ικανότητές μας, να εξερευνήσουμε και να αξιοποιήσουμε τα ταλέντα μας με σκοπό να μάθουμε τον εαυτό μας, διότι πολύ απλά η εξέλιξη και η αλλαγή είναι στη φύση μας και από τους βασικούς νόμους του Σύμπαντος.

Ηχοπρογράμματα

Απελευθέρωση από το αρνητικό μου παρελθόν

To ηχητικό πρόγραμμα «Απελευθέρωση από το αρνητικό μου παρελθόν» θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε για πάντα από βαριές σκέψεις που έχετε και αφορούν αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος.

Apeleutherwsh apo parelthon 12


Αυξάνω την αυτοπεποίθησή μου

Το ηχητικό πρόγραμμα «Αυξάνω την αυτοπεποίθησή μου» θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε σίγουροι για τον εαυτό σας και να εκμεταλλευτείτε αποτελεσματικά κάθε προοπτική που σας ανοίγεται έχοντας εμπιστοσύνη στις αισθήσεις και τη διαίσθησή σας.

Auksanw Autopepoithish 12 copy


Πηγάζω σεξουαλικότητα

Ηχητικό πρόγραμμα για γυναίκες.
Αυτό το ηχοπρόγραμμαθα σας βοηθήσει να αναπτύξετετην φυσική σας σεξουαλικότητα και θα σας επιτρέψει να απολαύσετε απόλυτη ελευθερία και απόλαυση σε όλες τις εκφάνσεις της μοναδικής σας θηλυκής ενέργειας!

Phgazw seksoualikohta 12


Αυτοίαση

Αυτή η σειρά μας αλλάζει τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στο σώμα μας και μας καθαρίζει και απελευθερώνει από φόβους, κατάθλιψη, αρνητικές συνήθειες και εθισμούς. Μέσα από αυτή την αλλαγή μπορεί ο άνθρωπος να οδηγηθεί στο να βρει και να απελευθερώσει από το νου του τις αιτίες που δημιουργούν προβλήματα.

Ηχοπρογράμματα

Απελευθέρωση από φόβους, κατάθλιψη και άγχος

Αυτό το ηχοπρόγραμμα θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε δυνάμεις που χάσατε σε φόβους και άγχος. Οι φόβοι είναι η αντίδραση στις αυταπάτες του μυαλού. Οι φόβοι είναι περιορισμοί που από χρήσιμη προειδοποίηση έχουν μετατραπεί σε εμπόδια για να προχωρήσουμε. Η απελευθέρωση από φόβους είναι ο δρόμος προς την ελευθερία και η επιστροφή στην πλήρη μας δύναμη, στο δυναμικό και στην Αληθινή μας φύση και σκοπό. Το πρόγραμμα αυτό θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την παντοδύναμη, αληθινή σας φύση και να αποκτήσετε ευτυχία!

Autoiash_Apeleutherwsh_fovous 12


Διαμορφώνω το σώμα μου ή ζωή χωρίς περιττά κιλά

Αυτό το ηχητικό πρόγραμμα θα συμβάλλει στην ομαλοποίηση του βάρους και του μεταβολισμού σας, θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε το σώμα σας αποκτώντας λεπτό κορμί, ελαστικούς μύες και έναν υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής.

Autoiash_Diamorfwnw_Swma 12


Business

Η σειρά αυτή είναι ιδανική για ενεργούς και αντιληπτικούς ανθρώπους, αλλά και εκείνους που θέλουν να αναπτύξουν στους εαυτούς τους επιχειρηματικές δεξιότητες! Το business είναι η τέχνη που καλλιεργεί κανείς ώστε να χειρίζεται σωστά την υλική ενέργεια μέσω των σκέψεων – τόσο συνειδητών όσο και ασυνείδητων. Έτσι λοιπόν, αυτή η σειρά θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τις σκέψεις σας, ώστε να πετύχετε στο μέγιστο δυνατό τους υλικούς σας στόχους.

Ηχοπρογράμματα

Απόλυτη Επιχειρηματική Επιτυχία

Αυτό το ηχητικό πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε πολύ γρήγορα την επιχειρηματική και την επαγγελματική σας επιτυχία.

Epixeirhmatikh_Epityxia 12 Curves


Ελκύω το χρήμα

Τι καταφέραμε να κερδίσουμε πιστεύοντας οτι τα χρήματα είναι η ρίζα του κακού, νιώθοντας ντροπή στο άκουσμα της λέξης «πλούσιος»? Τι μας βοηθάει να αντιστοιχούμε την ιδέα του «έχω πολλά χρήματα» με κάτι ανήθικο, λάθος ή άπιαστο? Το μόνο που καταφέρνουμε είναι να πείθουμε τον εαυτό μας να μην δικαιούται αυτό το οποίο πραγματικά θέλει, και να του αρνούμαστε τη χαρά να ζει ευτυχισμένα, πλούσια, ανεξάρτητα! Ταυτόχρονα, καταπιέζοντας αυτή τη θέληση, φθονούμε όσους καταφέρνουν στη ζωή τους να είναι ευκατάστατοι, κατηγορώντας τους χωρίς στην ουσία να ξέρουμε τι μπορεί να έχει κάνει ο καθένας για να αποκτήσει πλούτο.

Όσο περίεργο και αν ακουστεί, οι σκέψεις μας για το αν έχουμε ή όχι χρήματα και το αν το θεωρούμε δικαίωμα, είναι κάτι το οποίο μας επηρεάζει άμεσα στις οικονομικές μας αποδοχές! Όσο λοιπόν λάθος και ακραίος είναι ο απόλυτος υλισμός, η φιλαργυρία και η τσιγκουνιά, άλλο τόσο είναι και η άρνηση της υλικής μας ευημερίας και ολοκλήρωσης. Χάσαμε και συνεχίζουμε να χάνουμε πολλά από την οικονομική αστάθεια και την άρνησή μας.

Αν είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε αυτά που πραγματικά θα θέλατε στον οικονομικό τομέα, απλά επαναπρογραμματίστε το υποσυνείδητό σας για να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο ώστε με αγάπη και ειλικρίνεια να αποκτήσει όσα ζητάει και έχει ανάγκη, χωρίς φόβο, ντροπή ή τύψεις!

Business_Elkuw 12


Πνευματικότητα

Σε αυτή τη σειρά θα βρείτε ηχητικά προγράμματα που θα σας ενισχύσουν στο ταξίδι της πνευματικότητας και της ανάπτυξης, στη γνώση του εσωτερικού κόσμου σας, στην εναρμόνιση της ζωής σας ή απλά όταν θα θέλετε να αισθάνεστε χαρά, αγάπη, απόλαυση για κάθε στιγμή που περνάει στη ζωή σας.

Ηχοπρογράμματα

Αληθινή αγάπη προς τον εαυτό μου

Κάθε καλό στη ζωή ξεκινά από την αγάπη προς τον εαυτό μας. Αυτό το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε την αληθινή, Θεία σας φύση, να αλλάξετε τη συμπεριφορά προς τον εαυτό σας, και επομένως να βελτιώσετε τη ζωή σας σε όλες τις εκφάνσεις της! Η απουσία της αγάπης μας προς εμάς αποτελεί λόγο για πολλές ατυχίες, ή ακόμα και σωματικές παθήσεις. Να αγαπάτε τον εαυτό σας και θα προβάλλετε τις δυνατότητες της Θείας σας πλευράς στα πάντα!

Pneumatikh_Anaptuksh_Agaph_pros_Eauto 12


Συχνές ερωτήσεις

1. Χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να επιδράσουν τα ηχοπρογράμματα και αν ναι, ποιό;

Το αποτέλεσμα θα σας γίνει αισθητό σε 40 ημέρες περίπου. Θα το καταλάβετε μέσα από τη συμπεριφορά σας – από νέες αντιδράσεις σας σε καταστάσεις, από ιδέες και σκέψεις στο μυαλό σας. Αφού λοιπόν θα υπάρξει αλλαγή στις σκέψεις και στις επιλογές και αντιδράσεις σας, θα υπάρχει και αλλαγή στις καταστάσεις. Μην περιμένετε φυσικά οτι η ζωή σας θα αλλάξει από μέρα σε μέρα! Εμπιστευτείτε ωστόσο τα αισθήματά σας και παρατηρήστε τις αλλαγές μέσα σας. Σύντομα αυτές θα αλλάξουν και το περιβάλλον σας.

Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί οι αρνητικοί προγραμματισμοί και τα ψυχικά σας τραύματα να είναι βαθιά. Σε αυτές καλό είναι η ακρόαση να συνεχιστεί και για παραπάνω από 40 μέρες. Δεν υπάρχει κάποιο όριο στο για πόσο παραπάνω καιρό θα ακούτε ένα ηχοπρόγραμμα – είναι κάτι που θα αισθανθείτε και μόνοι σας. Σίγουρα πάντως αν νιώθετε οτι δεν προχωράτε αρκετά και οτι αυτό που λύνετε αποτελεί μεγάλο εμπόδιο μπορείτε να αυξήσετε τις ακροάσεις στις 80 ημέρες ή και παραπάνω. Είναι κάτι που μόνο καλό μπορεί να κάνει, ενώ ταυτόχρονα θα αισθανθείτε και πιο σίγουροι για τις αλλαγές σας.

Πιο συγκεκριμένα δείτε τις Ερωτήσεις 9 και 10.

2. Αν διακόψω την ακρόαση του δίσκου στη μέση, θα πρέπει να το συνεχίσω ξανά από το ίδιο σημείο;

Οχι, αυτό δεν είναι απαραίτητο. Ο τρόπος που είναι ηχογραφημένο, καθώς και οι ρυθμοί επανάληψης των μηνυμάτων επιτρέπουν να μπορείτε να ξεκινήσετε την ακρόαση από την αρχή, ανεξάρτητα από το πού είχατε σταματήσει.

3. Τι είναι τα Αμφιωτικά Διακροτήματα? Πώς χρησιμοποιούνται στα ηχοπρογράμματά σας;

Ένα καλό εφόδιο για την κατανόηση του όρου αυτού είναι η γνώση του τι είναι ένα διακρότημα. Όταν δύο συχνότητες, δύο «καθαροί» τόνοι δηλαδή ακούγονται ταυτόχρονα, το αυτί ακούει και έναν τρίτο τόνο που η συχνότητά του είναι η διαφορά αυτών των δύο συχνοτήτων. Για παράδειγμα ένας ήχος 180 Hertz και ένας ήχος 170 Hertz, συνθέτουν μια τρίτη συχνότητα στα 10Hz.

Είναι γνωστό επίσης πώς μια συχνότητα μπορεί να επηρρεάσει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου. Στο προηγούμενο παράδειγμα, η ακρόαση της συχνότητας των 10 Hz μπορεί να επιδράσει θετικά στην χαλάρωση, αφού συντονίζεται με τη λεγόμενη εγκεφαλική συχνότητα Άλφα (AlphaBrainWaves).

Τα αμφιωτικά διακροτήματα λοιπόν, είναι διακροτήματα που παρατηρούνται όταν υπάρχει συχνοτική διαφορά δύο τόνων που καθένας τους ακούγεται αποκλειστικά στο ένα αυτί. Αυτό επιτρέπει στη δημιουργία διακροτημάτων στα οποία ο άνθρωπος μπορεί να συγκεντρωθεί πολύ πιο έντονα, εφόσον αναπαράγονται ξεχωριστά στο κάθε αυτί. Ειδικά στην περίπτωση των ηχοπρογραμμάτων Zvukom, χρησιμοποιούνται συχνότητες που όπως προαναφέρθηκε δημιουργούν χαλάρωση. Σαν αποτέλεσμα, ο ακροατής ηρεμεί και βρίσκεται σε μια κατάσταση που δέχεται πιο ελεύθερα τις υποβολές, αφού τα συνηθισμένα φίλτρα με τα οποία έχουμε συνηθίσει να μπλοκάρουμε τέτοιες πληροφορίες δεν εμποδίζουν πια τον θετικό επαναπρογραμματισμό.

Αξίζει να σημειωθεί οτι η λεγόμενη εγκεφαλική λειτουργία Άλφα την οποία φέρνουν τα ηχοπρογράμματα επιδρούν θετικότατα και όσον αφορά άλλες εγκεφαλικές λειτουργίες – λόγου χάριν, αυτές οι συχνότητες αντιστοιχούν σε κατάσταση διαλογισμού και συνεπώς μπορούν να λειτουργήσουν θεραπευτικά και αναπτυξιακά στην πνευματικότητα και τη συνείδηση.

4. Είναι η ακρόαση αυτών των Αμφιωτικών Διακροτημάτων ασφαλής;

Απολύτως! Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πιο ακίνδυνο και ασφαλές εργαλείο για να χρησιμοποιήσει κανείς στην αυτοανάπτυξή του. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από την πληθώρα θετικών ανταποκρίσεων που έχουν σημειωθεί από τη χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος στη Ρωσία, που δεν θα μπορούσε να υπάρχει σε περίπτωση που η ακρόαση των δίσκων ήταν διαδικασία επιζήμια. Όσον αφορά την αποτελεσματικότητα της χρήσης των Αμφιωτικών Διακροτημάτων, ψάχνοντας κανείς θα βρει πληθώρα επιστημονικών δημοσιεύσεων που υποστηρίζουν την επιρροή που μπορεί να ασκήσει μια τέτοια τεχνική. Βλέπετε επίσης τις σχετικές πιο αναλυτικές Ερωτήσεις 6, 7, 14, 15, καθώς και 20.

5. Χρειάζεται ακριβός εξοπλισμός για να ακούσω τα προγράμματα;

Οχι, ένα οποιοδήποτε φτηνό CDplayer με ακουστικά θα σας δώσει άριστα αποτελέσματα. Το μόνο στο οποίο χρειάζεται να επιστηθεί προσοχή είναι η ακρόαση να γίνεται στερεοφωνικά, κάτι το οποίο συμβαίνει εφόσον τα ακουστικά λειτουργούν κανονικά και έχουν τοποθετηθεί με τη σωστή μεριά (υπάρχει πάντα σήμανση αριστερού – δεξιού ακουστικού).

6. Δεν βλάπτει την ψυχική υγεία η επιβολή, η εισχώρηση σε τέτοιο βαθμό αυτών των μηνυμάτων;

Η τεχνολογία των υποβολών που παίζουν ταυτόχρονα με ηρεμιστικούς ήχους φύσης ξεκίνησε πάνω από 20 χρόνια πριν στις ΗΠΑ, στα οποία υπήρξε άφθονος χρόνος για την πρακτική εφαρμογή τους. Ως γνωστόν, στις ΗΠΑ ο έλεγχος των προϊόντων που επηρεάζουν τον άνθρωπο με οποιονδήποτε (θεραπευτικό ή μη) τρόπο είναι ιδιαίτερα αυστηρός. Μόνο στην Αμερική σήμερα εκατομμύρια κόσμου χρησιμοποιεί προϊόντα θετικών υποβολών. Υπάρχει μέχρι και εταιρεία στην οποία μπορεί να αφήσει κανείς τηλεφωνικά μήνυμα με δηλώσεις και κατόπιν να του αποσταλεί μια ηχογράφηση σε μορφή δίσκου ή αρχείου.

Η προσφερόμενη τεχνολογία δεν μπορεί να είναι επιβλαβής για την ψυχική σας υγεία, ιδίως με τον τρόπο που την εφαρμόζουμε. Γεγονός αποτελεί όμως, οτι ο οργανισμός σας μπορεί να αντιδράσει σε περίπτωση ακραίας χρήσης του ηχοπρογράμματος ή σε περίπτωση μεγάλης ευαισθησίας. Μπορεί δηλαδή να εμφανιστούν σημάδια αδιαθεσίας ή κόπωσης, σαν σωματική έκφραση της αντίστασης που εμφανίζεται εσωτερικά. (βλ. και Ερώτηση 13). Τονίζουμε ξανά, οτι αυτό δεν είναι κάτι επικίνδυνο, επιβλαβές ή αφύσικο.

7. Η ακρόαση του δίσκου δεν είναι στην ουσία «Πλύση εγκεφάλου;»

Ο όρος “πλύση εγκεφάλου” χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια κατάσταση όπου ένα πρόσωπο παρά τη θέλησή ή την επιθυμία του αναγκάζεται να απορροφήσει κάποιου είδους εντολές και θελήματα, δημιουργημένα από κάποια ομάδα η οποία και θα τα επωφεληθεί . Στην συνέχεια ο άνθρωπος εκτελεί αυτές τις εντολές, ακόμα και αν είναι ενάντια στη δικιά του θέληση.

Για τη χρήση των ηχοπρογραμμάτων μας, εσείς μόνοι σας επιλέγετε τι αλλαγές θέλετε να κάνετε στη ζωή σας – αυτό μπορεί να είναι το να έχετε αυτοπεποίθηση σε καταστάσεις, η αλλαγή στάσης ως προς τα χρήματα, μπορεί να θέλετε να έχετε ψυχραιμία σε δύσκολες στιγμές – και ούτω καθεξής. Στη συνέχεια διαλέγετε τα ηχοπρογράμματα με τις αντίστοιχες υποβολές. Ακούγοντάς τα, οι αλλαγές θα έρθουν από εσάς στη σας με τις πράξεις σας – στην ουσία λοιπόν απολαμβάνετε τη χαρά του να έχετε μόνοι σας αλλάξει αυτό που είχατε βάλει σαν στόχο και του να έχετε καλυτερεύσει τη ζωή σας.

Όπως βλέπετε, σε κανένα σημείο στη διαδικασία δεν υπάρχει κάποιου είδους εξωτερική πίεση ή εξαναγκασμός όπως και δεν υπάρχει η εισχώρηση άχρηστων υποβολών, πολύ περισσότερο εντολών.

8. Τα ηχοπρογράμματα δουλεύουν καλύτερα όταν κοιμάμαι;

Δεδομένου ότι ένα μέρος του εγκεφάλου σας απενεργοποιείται κατά τη διάρκεια του ύπνου, το αποτέλεσμα των ηχοπρογραμμάτων είναι πολύ πιο έντονο όταν το ακούτε ξύπνιοι. Παρ ‘όλα αυτά, μπορείτε να πάρετε καλά αποτελέσματα και όταν ακούτε τα ηχοπρογράμματα στον ύπνο σας, μετατρέποντας τις βραδυνές ώρες σε ώρες αυτοανάπτυξης! Φυσικά σημαντικό είναι να μην το παρακάνετε, ρυθμίστε πριν την ακρόαση τη συσκευή αναπαραγωγής να λειτουργήσει για 2-3 ώρες το μέγιστο. Λαμβάνοντας υπ’ όψη οτι τα προγράμματά μας λειτουργούν ιδιαίτερα χαλαρωτικά, μπορούν να συμβάλλουν σε έναν ευχάριστο και ήρεμο ύπνο. Ωστόσο, καλό είναι να αποφευχθεί η ακρόαση προγραμμάτων με ενεργητικές υποβολές (π.χ. «είμαι γεμάτος ενέργεια και παραγωγικός») γιατί το αποτέλεσμα είναι ενεργητικότητα και όχι χαλάρωση!

9. Πώς μπορώ να καταλάβω οτι τα ηχοπρογράμματα ενεργούν;

Συγκεκριμένα κριτήρια για τα αποτελέσματα κάθε προγράμματος δεν υπάρχουν.
Για πολλούς ανθρώπους οι αλλαγές είναι ανεπαίσθητες, καθώς νέες σκέψεις και ιδέες εμφανίζονται σαν από μόνες τους, που δεν είχαν ξαναεμφανιστεί ποτέ. Μπορεί κανείς να ερμηνεύσει αυτές τις σκέψεις ως συμπτώσεις στις οποίες το πρόγραμμα που άκουσε δεν έχει παίξει ρόλο. Αν όμως παρατηρήσει προσεκτικά κανείς τη συμπεριφορά του πριν και μετά την ακρόαση, σίγουρα θα δει διαφορές.

Μερικές φορές, νέες ιδέες έρχονται με τόση σαφήνεια και τόσο ξαφνικά που είναι ξεκάθαρο οτι είναι αποτέλεσμα των προγραμμάτων. Για παράδειγμα κάποιος με οικονομικά προβλήματα μπορεί μετά από ακρόαση του ηχοπρογράμματος «Μαγνητίζω χρήματα» να συνειδητοποιήσει και να δει ευκαιρίες και δυνατότητες κάπου που πριν δεν τις έβλεπε, παρ’ όλο που πλέον γι’ αυτόν είναι προφανείς.

Μερικές φορές θα επιτρέψετε στον εαυτό σας ξαφνικά σε κάτι που στο παρελθόν μόνο ονειρευόταν, και ποτέ δεν τολμούσε να κάνει. Για παράδειγμα να καταφέρετε να πείτε όχι σε καταστάσεις που δεν μπορούσατε.

Σε γενικές γραμμές, οι αλλαγές που λαμβάνουν χώρα, δεν συμβαίνουν ξαφνικά – μην περιμένετε οτι από τη μια μέρα στην άλλη θα γίνετε υπεράνθρωπος και θα συμβούν όλα όσα ονειρεύεστε. Η αλλαγή είναι κάτι που συμβαίνει σταδιακά, χωρίς άγχος, πίεση, κάτι που βγαίνει φυσικά, με τη θέληση και καθημερινή αλληλεπίδρασή σας με καταστάσεις.

Μπορείτε αν θέλετε να κρατήσετε καθημερινά ένα μικρό ημερολόγιο, όπου θα καταγράφετε τις σκέψεις σας. Μετά από έναν με δύο μήνες θα δείτε πόσο έχει αλλάξει η ψυχική σας κατάσταση και τάσεις.

10. Σε πόσο καιρό να περιμένω τα αποτελέσματα;

Αυτό είναι κάτι προσωπικό και εξαρτάται από την ευαισθησία του καθενός, τις εσωτερικές αντιστάσεις που προβάλλει και άλλες παραμέτρους. Γενικά μιλώντας, τα ηχοπρογράμματά μας έχουν αρκετές φορές αποτέλεσμα εντός 20 – 30 ημερών από την στιγμή της πρώτης χρήσης τους, εφόσον αυτή γίνεται τακτικά και σταθερά. Για κάποιους, αυτό το διάστημα μπορεί να είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο. Υπάρχουν άτομα που παρατηρούν στον εαυτό τους αλλαγές μέσα σε λίγες ημέρες.

11. Μπορώ να αντιγράψω αυτά τα προγράμματα;

Παρακαλούμε να κάνετε χρήση μόνο του αρχικό δίσκου! Προστατέψτε το μυαλό σας, τη συνείδηση και το ασυνείδητό σας. Η επεξεργασία και αντιγραφή των προγραμμάτων ήχου μας είναι παράνομη, και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα λάβετε οποιαδήποτε αποτελέσματα όταν χρησιμοποιούνται ανεπίσημες ηχογραφήσεις. Επιπλέον, η αντιγραφή των αρχείων παραβιάζει τη δεοντολογία και την αμοιβαία εμπιστοσύνη που θέλουμε να καθιερώνουμε με τους πελάτες μας.

12. Μπορώ να ακούω το πρόγραμμα κατά την οδήγηση;

Όχι. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για να ακούγεται με ακουστικά, όπως αναφέρεται στις οδηγίες. Η δράση των ηχοπρογραμμάτων μειώνεται σημαντικά ακούγοντάς τα από ηχεία, ενώ όταν υπάρχουν έντονοι εξωτερικοί ήχοι μειώνεται ακόμα περισσότερο η επίδραση από τα ηχεία.

13. Μετά από 20 λεπτά ακρόασης άρχισα να νιώθω αδιαθεσία. Να συνεχίσω να ακούς;

Περίπου το 30% των ατόμων που ακούνε για πρώτη φορά ένα ηχοπρόγραμμα αισθάνονται ενόχληση, είτε γενικά, είτε σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αυτό μπορεί να είναι πονοκέφαλος, αίσθημα εγρήγορσης κτλ. Αυτό δεν είναι κάτι επικίνδυνο ή επιβλαβές. Είναι μια φυσιολογική αντίδραση, που συμβαίνει κάποιες φορές.

Γιατί συμβαίνει αυτό? Το σύνολο των πεποιθήσεων, του «προγραμματισμού» μας, μαζί με τα συνεπακόλουθες αρνητικά συναισθήματα του, είναι «συνδεδεμένο» με σημεία κάπου στο σώμα μας, σε άλλους περισσότερο, σε άλλους λιγότερο. Είναι δηλαδή ψυχοσωματικά συμπτώματα τα οποία μπορεί να μην έχουμε καν παρατηρήσει οτι έχουμε (πόνοι, τικ, πιασίματα). Με ποιόν τρόπο υπάρχει σωματικά η «σύνδεση», εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και είναι κάτι προσωπικό στον καθένα. Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας κανόνας που να λέει οτι «τη χαμηλή αυτοεκτίμηση τη βιώνουμε με πονοκέφαλο».

Την στιγμή λοιπόν που κάποιος ακούει ένα ηχοπρόγραμμα, η αρνητική σκέψη – ο «προγραμματισμός» δηλαδή που είχαμε για κάποιο θέμα μαζί με τα αρνητικά συναισθήματα που έφερνε αρχίζει να αντικαθίσταται από μια θετική φράση. Η ψυχοσωματική «σύνδεση» που είχαμε αντιδράει βγαίνοντας στην επιφάνεια και φέρνοντας και την αντίστοιχη σωματική αίσθηση.

Από την στιγμή που αισθανθείτε άσχημα, απλώς πρέπει να διακόψετε την ακρόαση του ηχοπρογράμματος. Κάνετε δηλαδή ένα διάλειμμα και την επόμενη μέρα ξαναδοκιμάζετε να το ακούσετε. Αυτό επαναλαμβάνεται όσες φορές χρειάζεται μέχρι μην έχετε πια αρνητική αντίδραση στην ηχογράφηση. Καλό επίσης είναι να διαβάζετε τις υποβολές καθώς και να επαναλαμβάνετε στον εαυτό σας τη διάθεσή σας να κάνετε αλλαγές και να αποδεχτείτε τις θετικές φράσεις που ακούτε. Σας διαβεβαιώνουμε οτι με υπομονή και θέληση, οι αρνητικοί «προγραμματισμοί» του ασυνείδητού σας θα υποχωρήσουν και δεν θα έχετε πια κανένα πρόβλημα να κάνετε όπως πρέπει την ακρόαση του ηχοπρογράμματος!

14. Αν φοβάμαι ή αμφιβάλλω πως θα λειτουργήσει;

Εάν έχετε έντονες αμφιβολίες ή φόβους, είναι καλύτερα να μην μπείτε στη διαδικασία να ακούσετε κάποιο ηχοπρόγραμμα. Η αρνητική σας προδιάθεση μπορεί να εξωτερικευτεί στην ακρόαση, αφού κατά κάποιον τρόπο θα «ψάχνετε» να αποδείξετε οτι η μέθοδος δεν δουλεύει ή οτι σας βλάπτει. Είναι γνωστή η δύναμη της αυθυποβολής, και το πώς μόνος του ένας άνθρωπος μπορεί να βιώσει κάτι αρνητικό απλά επειδή περιμένει να είναι αρνητικό. Χρειάζεται τόσο θέληση για αλλαγή, όσο και μια κατά το δύναμει θετική διάθεση.

15. Πραγματικά δεν χρειάζεται να καμία προσπάθεια; Μου φαίνεται αδύνατο.

Δείτε το ως εξής: Η διάθεση και η πειθαρχία σας στο να ακούτε τακτικά τις ηχογραφήσεις, η ίδια η ακρόαση το λιγότερο 40 ωρών της ηχογράφησης με ακουστικά -και ακόμα περισσότερων χωρίς- αποτελούν στην ουσία την προσπάθεια που καταβάλλετε. Και αυτή η προσπάθεια είναι που χρειάζεται και αρκεί για να έχετε αποτελέσματα.

16. Δεν είναι επικίνδυνο για την ψυχική μου υγεία να ακούω τα ηχοπρογράμματα;

Το να διαταραχθεί κάποιος ψυχικά σε σημείο που να τρελαθεί συνήθως συνδέεται με κάποια απίστευτα έντονη και τραυματική εμπειρία, ακραία πίεση και άγχος και ούτω καθεξής. Το οποίο στην ουσία είναι το αντίθετο από αυτό που συμβαίνει κατά την ακρόαση των ηχογραφήσεων, οι οποίες επιφέρουν χαλάρωση και ηρεμία.

Το μόνο που μπορεί να συμβεί σε ορισμένες περιπτώσεις είναι μια φυσιολογική και εντός ορίων ψυχοσωματική αντίδραση του ανθρώπου κατά την ακρόαση κάποιου ηχοπρογράμματος (βλ. Ερώτηση 13).

17. Συνιστάνται τα προγράμματα για εφήβους;

Ναι. Αν σκεφτεί κανείς οτι στα θέματα των ηχοπρογραμμάτων μας περιέχεται η ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και η εσωτερική ειρήνη, ιδιότητες που βοηθάνε θεμελιωδώς στην ψυχική ανάπτυξη και ωρίμανση, καταλαβαίνει οτι έτσι μπορεί να δώσει σε έναν νέο άνθρωπο ένα ιδιαίτερα θετικό ξεκίνημα στη ζωή του.

18. Δημιουργείται κάποιου είδους εξάρτηση στην ακρόαση των ηχογραφήσεων;

Όχι, δεν δημιουργείται και δεν γίνεται να δημιουργηθεί καμία απολύτως εξάρτηση.

19. Η εικόνες στα εξώφυλλα τι απεικονίζουν;

Οι εικόνες στο εξώφυλλο και στο εσώφυλλο που περιέχονται για ευκολία είναι σύμβολα ιερής γεωμετρίας. Το σύμβολο αυτό έχει τη δυνατότητα να σας βοηθήσει να επαναπρογραμματίσετε το ασυνείδητο συντονίζοντάς σας στις συχνότητες του συμβόλου. Για αυτόν τον λόγο είναι απαραίτητο πριν ή κατά την ακρόαση να παρατηρείτε το σύμβολο για 5 με 10 περίπου λεπτά. Σε κάθε σειρά αντιστοιχεί ένα διαφορετικό σύμβολο.

20. Σε ποια ώρα της ημέρας είναι καλύτερα να ακούσω το ηχοπρόγραμμα;

Η επιλογή είναι δική σας. Κάποιοι προτιμούν να ακούνε το πρωί, ενώ άλλοι το βράδυ σαν ξεκούραση μετά από τις ώρες εργασίας τους. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να το ακούνε πριν τον ύπνο. Το σημαντικότερο, άλλωστε, είναι το να ακούτε το πρόγραμμα τακτικά. Δηλαδή απαιτείται τουλάχιστον η μία ώρα την ημέρα, κάθε μέρα.

21. Μέχρι πόσες ώρες την ημέρα μπορώ να κάνω ακρόαση του προγράμματος; Το πρόγραμμα επιτρέπεται να το ακούσει οποιοσδήποτε;
Οποιοσδήποτε θέλει να ακούσει το πρόγραμμα παραπάνω από 1 ώρα την ημέρα στην αρχή καλό είναι να ακολουθήσει το παρακάτω γενικό γνώμονα: Άτομα που είναι συναισθηματικά ιδιαίτερα ευαίσθητα δεν προτείνεται να αναπαράγουν τα ηχοπρογράμματα για πάνω από 2 – 3 ώρες σε μια μέρα. Άτομα με υγιές νευρικό σύστημα και φυσιολογική κράση μπορούν άνετα να ακούσουν 3 – 5 ώρες την ημέρα χωρίς ακουστικά και μέχρι 3 ώρες με ακουστικά. Τέλος, άτομα ασταθή ψυχικά, με εύθραστη σωματική υγεία, με επιληψία ή με διανοητικές αναπηρίες δεν συνίσταται να κάνουν χρήση των δίσκων, ώστε να αποφευχθεί ενδεχόμενη επιδείνωση της κατάστασής τους. Για άτομα ψυχικά και σωματικά υγιή, όπως προαναφέρθηκε δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος.