Δεν υπάρχει πάθος σε μία ζώη που είναι κατώτερη άπο αυτή που σου αξίζει να ζεις!
– Nelson Mandela –

Κοσμική ενέργεια

Η Κοσμοενεργειακή Θεραπεία είναι μία ολιστική ενεργειακή θεραπευτική μέθοδος που έχει τις ρίζες της στο παρελθόν του Θιβέτ. Αιώνες πριν έρθει στην Δύση μέσω Ρώσων επιστημόνων, οι Θιβετιανοί μοναχοί ασκούνταν σε αυτήν και γνώριζαν την άμεση επίδραση της στον άνθρωπο, σε φυσικό, πνευματικό και νοητικό επίπεδο. Τα αποτελέσματα της συστηματικής εργασίας με τις συγκεκριμένες ενεργειακές συχνότητες έχουν αποδειχθεί σε Πανεπιστήμια της Ρωσίας με εργαστηριακές έρευνες οι οποίες ανέδειξαν και απέδειξαν την επενέργεια της μεθόδου στους ζώντες οργανισμούς. Σήμερα η Κοσμοενεργειακή Θεραπεία διδάσκεται στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας και είναι η μοναδική εναλλακτική μέθοδος θεραπείας που έχει αναγνωριστεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Η θεραπεία με Κοσμική Ενέργεια αποτελεί μία ολιστική μέθοδο που βοηθά τον άνθρωπο να αποκτήσει την σωματική και πνευματική του υγεία, να βελτιώσει την ζωή του και να εξελιχθεί. Η ενέργεια που χρησιμοποιεί ο θεραπευτής αποτελείται από ενεργειακές συχνότητες δηλαδή κύματα σωματιδίων φωτός που ρέουν στο Σύμπαν. Οι ενεργειακές συχνότητες της μεθόδου είναι πολλές και φέρουν διαφορετικές ιδιότητες στοχεύοντας στην αποκατάσταση διαφορετικών παθήσεων και διαταραχών. Εφαρμόζονται τόσο στο ενεργειακό πεδίο του ανθρώπου όσο και στο φυσικό του σώμα.

Πιο αναλυτικά, η θεραπεία με Κοσμική Ενέργεια επιδρά με τους εξής τρόπους:

1. Καθαρίζει το ενεργειακό σώμα, δηλαδή την αύρα, από τα αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις που δημιουργούν μπλοκαρίσματα.

2. Σταματά την απώλεια ενέργειας από την αύρα διακόπτοντας ενεργειακές συνδέσεις όπως αυτές που ασυνείδητα διατηρούνται με ανθρώπους που έχουν φύγει από την ζωή ή με παλιούς συντρόφους.
3. Το μέγεθος και η ποιότητα της αύρας αυξάνονται σημαντικά προστατεύοντας έτσι τον άνθρωπο από εξωτερικές επιδράσεις.

4. Αποκαθιστά την λειτουργία των 7 ενεργειακών κέντρων βελτιώνοντας δραστικά την ροή της ενέργειας στο σώμα.

5. Συγχρονίζει την λειτουργία των τριών σωμάτων του ανθρώπου: Φυσικό-Συναισθηματικό-Νοητικό.

6. Επιδρά θεραπευτικά στο φυσικό σώμα, βελτιώνοντας την εξέλιξη κάθε ασθένειας σε συνάρτηση πάντα με την ψυχική-πνευματική κατάσταση του ανθρώπου και το στάδιο της διαταραχής.

7. Απομακρύνει από το ψυχοσυναισθηματικό σώμα διαταραχές όπως θλίψη, άγχος, φόβος, αϋπνία, κρίσεις πανικού.

8. Βελτιώνει τις λειτουργίες του νοητικού σώματος, αυξάνει την μνήμη και τις ιδιαίτερες ικανότητες του ατόμου.

9. Το ενεργειακό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ανθρώπου καθαρίζει, αυξάνεται, εξισορροπείται και προστατεύεται με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να βιώνει περισσότερη ενέργεια, διαύγεια, ισορροπία, γίνεται πιο δημιουργικός, βελτιώνει τις σχέσεις του, και αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς της ζωής του.

10. Σαν συνέπεια όλων των παραπάνω, ο άνθρωπος προχωράει στον δρόμο της επίγνωσης και της συνειδητότητας. Αρχίζει να βρίσκει απαντήσεις σε ερωτήματα και να ανακαλύπτει τις αιτίες των προβλημάτων του. Αντιλαμβάνεται και κατανοεί την πορεία του προς την εξέλιξη. Συνδέεται με το Κέντρο του και επανασυνδέεται με την Συμπαντική Θεϊκή Πηγή αναλαμβάνοντας έτσι τα ηνία και την ευθύνη της ζωής του.