Να το ζεις είναι πάντα καλύτερο από το να το σκέφτεσαι.

Φωτογράφιση αύρας

Διαθέτουμε δύο από τις πλέον σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους φωτογράφισης Αύρας της εταιρίας Bioentech που ονομάζονται Crownscopy και Aurabook.

Το Crownscοpy επεξεργάζεται την αποτύπωση των στεμμάτων ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που εκπέμπουν τα δάκτυλα των χεριών. Στην συνέχεια τα αναλύει σε πληροφορίες για την λειτουργία των επτά ενεργειακών κέντρων (τσάκρα) καθώς και την κατάσταση των οργάνων του σώματος. Μετατρέπει τις πληροφορίες αυτές σε μία πλήρη απεικόνιση ολόκληρης της αύρας, των τσάκρα, της ενεργειακής διανομής στο σώμα και στα φυσικά όργανα. ‘Η απεικόνιση αυτή του ηλεκτρομαγνητικού μας πεδίου παρέχει πολύτιμες πληροφορίες και για τα τρία σώματα του ανθρώπου: το Φυσικό, το Ψυχοσυναισθηματικό και το Νοητικό.

crownscopy112

Aurabook

Η απεικόνιση του ενεργειακού πεδίου (αύρας) με κάποιον τρόπο είναι αναζήτηση που ο άνθρωπος έχει αποπειραθεί όλο και πιο πολύ τελευταία να επιτύχει. Άλλοτε επιτυχημένα, άλλοτε αποτυχημένα, συνδυάζεται επιστήμη με μεταφυσική και με αρχαίες ινδικές, θιβετιανές κ.α. φιλοσοφίες για τη δημιουργία μηχανημάτων που επιτρέπουν σε οποιονδήποτε να καταφέρει να διακρίνει και να πάρει πληροφορίες που για πάρα πολύ καιρό ήταν δυνατό να λάβουν μόνο ορισμένοι.

Αποτέλεσμα τέτοιας προσπάθειας αποτελεί το Aurabook. Το Aurabook είναι συνδυασμός συσκευής και λογισμικού ηλεκτρονικού υπολογιστή, η λειτουργία της οποίας βασίζεται στην ηλεκτρική αντίσταση που παρουσιάζουν περιοχές του δέρματος στην παλάμη. Αυτές οι αντιστάσεις μεταφράζονται με τη χρήση του λογισμικού σε ενεργειακά δυναμικά των Chakra. Τα Chakra με τη σειρά τους αντιστοιχούνται με την χρωματική κατάσταση της αύρας.

Έτσι, τοποθετώντας κανείς το χέρι του πάνω στην ειδική επιφάνεια λαμβάνει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μια “φωτογραφία” η οποία εμφανίζει τα τρία χρώματα που κυριαρχούν στην αύρα του: Ένα κεντρικό, ένα αριστερά και ένα δεξιά. Το κεντρικό χρώμα προσδιορίζεται από τα κεντρικά γνωρίσματα του χαρακτήρα κάποιου και τις ιδιαιτερότητές του. Το δεξί χρώμα του ενεργειακού πεδίου, πού αντιστοιχεί στο αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου προσδιορίζεται από τα εξωστρεφή γνωρίσματα που έχει κάποιος, αυτά τα οποία χρησιμοποιεί κατά την κοινωνικοποίησή του, στις σχέσεις του με ανθρώπους και στην επικοινωνία του. Τέλος, το αριστερό χρώμα συνδέεται με το δεξί εγκεφαλικό ημισφαίριο. Σχετίζεται με πιο εσωτερικές συναισθηματικές και νοητικές διαδικασίες όπως με τη λήψη “ζυγισμένων” αποφάσεων, με την τοποθέτηση ορίων και την ανάλυση των πράξεων του εαυτού καθώς και με τις βαθύτερες ενδογενείς αντιδράσεις σε εξωτερικά γεγονότα.

Παρ’ όλο που το Aurabook δεν αποτελεί όπως προαναφέρθηκε την πρώτη συσκευή με δυνατότητα απεικόνισης της αύρας, παρέχει πάρα πολλές και μεγάλης ακρίβειας πληροφορίες που αφορούν όχι μόνο το ενεργειακό πεδίο αλλά και ποικίλες παραμέτρους του ανθρώπου. Αυτές οι παράμετροι παρουσιάζονται με μορφή συστημάτων όπως τα Chakra, η ισορροπία του Yin-Yang καθώς και ο κύκλος των 5 στοιχείων (Wu Xing).

Ενδεικτικό της ακρίβειας για παράδειγμα είναι πως δεν περιορίζεται σε μια χρωματική απόχρωση κάθε διακριτού χρώματος αλλά τα εμφανίζει σε όλο το μήκος του ορατού φάσματος δηλαδή σε όλες τις δυνατές αποχρώσεις, κάτι που δίνει πιο προσωπικά και αναλυτικά αποτελέσματα για την ενεργειακή κατάσταση και ανάπτυξη του ατόμου, τόσο οπτικά όσο και αριθμητικά. Ακόμα πιο μεγάλης σημασίας είναι οτι τα αποτελέσματα δεν επικεντρώνονται μόνο στα θετικά στοιχεία που συνδέονται με ένα χρώμα αλλά και με τα αρνητικά σημεία του χαρακτήρα κάποιου – είναι πολύ λογικό μια ιδιότητα που έχει κάποιος να έχει και την αρνητική της πλευρά και απαραίτητο να την αποδεχτεί για να έχει αυτογνωσία και να προχωράει πνευματικά.

aurabook

Μάθετε και εσείς για την αύρα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού.

Τηλ. επικοινωνίας: 6937 799949 & 2130 291166